4min

Tags in dit artikel

, , ,

De zomer staat nu echt voor de deur en de vakanties beginnen weer. 75% van Nederland gaat de komende 2 maanden op vakantie. Dat geldt dus ook voor de mensen die aan Techzine werken. Hierdoor vallen er ongewild wat gaten die wij graag zo dicht mogelijk willen houden. Daarom hebben we jou hulp nodig!

We zijn op zoek naar een flink aantal mensen die ons vrijwillig willen helpen Techzine groter te maken en haar bezoekers en leden te voorzien van interessante en leuke artikelen. Hieronder vind je ons vacature-aanbod, mocht je willen solliciteren op een functie die hier niet bij staat, dan ben je van harte uitgenodigd om een open sollicitatie te doen.

Nieuws

De nieuwsredactie is de grootste en een van de belangrijkste redacties van Techzine. We zijn eingelijk altijd op zoek naar mensen voor deze sectie en helemaal voor de zomer.

We werken met 2 soorten nieuwsposters.
– All-round-nieuwsposters;
– Specifieke nieuwsposters;

Jouw profiel als all-round-Nieuwsposter
Ben jij iemand die zich niet specifiek richt op één onderwerp, maar graag het laatste nieuws op Techzine en andere websites leest en daar graag een steentje aan wil bijdragen? Heb je een vlotte schrijfstijl en is de Nederlandse taal voor jou een eitje? Dan zoeken wij jou voor als all-round-nieuwsposter.

Jouw profiel als specifieke nieuwsposter
Weet jij alles over een bepaald onderwerp en wil je daar ook alles over weten. Bijvoorbeeld Hardware, Linux, Programmeren, Financiële situaties van ICT bedrijven, Open Source of een van de andere 1000 onderwerpen binnen de ICT sector? Dan is dit jou kans om jou kennis te delen en te zorgen dat er op Techzine meer aandacht besteed wordt aan jou kennisgebied!

Jouw taakomschrijving
Als nieuwsposter is het aan jou de taak om de binnenlandse en buitenlandse pers in de gaten te houden, maar ook aankondigingen van fabrikanten en ontwikkelaars op te pikken. Afhankelijk van je functie als all-round of specifieke nieuwsposter schrijf je dagelijks ongeveer twee berichten over een willekeurig onderwerp of over een specifiek-gerelateerd onderwerp. Omdat nieuws het belangrijkste onderdeel van de Techzine-frontpage is krijgen nieuwsposters onder voorwaarden een kleine vergoeding per nieuwsbericht.

Klik hier om te solliciteren!

Tweaks

Jouw profiel als Tweak-poster
Duik jij dagelijks in het Windows-register, of ben je constant bezig met het finetunen van je Linux-distributie? Neem jij geen genoegen met de standaardinstellingen van je software en ben je altijd op zoek naar de beste prestaties en minste resource-verbruik? Wil jij je ontdekking delen met een groot publiek? Dan willen wij jou graag als tweak-poster.

Jouw taak als Tweak-poster
Als tweak-poster plaats je wekelijks drie tot vier tweaks van een besturingssysteem of applicatie naar jouw keuze. We verwachten van je dat je je goed verdiept in je tweaks en ervoor zorgt dat de tweaks die je plaatst veilig zijn en zonder te problemen toe te passen zijn voor de beginnende computergebruiker.

Klik hier om te solliciteren!

Tutorials

Jouw profiel als all-round-tutorial-poster
Ben je handig met allerhande software of in Overclocken en Casemodden en ben je bereid deze kennis te delen met anderen? Kun je je kennis op een goede en duidelijke manier verwoorden? Ben je bereid zelf dingen op te zoeken en jezelf aan te leren, om dat vervolgens weer aan anderen door te geven? Dan zien we graag een sollicitatie van jou tegemoet.

Jouw taak als tutorial-poster
Als tutorial-poster plaats je wekelijks een of twee tutorials, afhankelijk van de grootte van je tutorial. Er wordt van je verwacht dat je de ontwikkelingen op het gebied van de gehele software-sector, of van jouw specifieke software-sector in de gaten houdt en kijkt welke programma’s populair zijn en daarover tutorials schrijft. Naast software is er ook ruimte voor hardware tutorials denk aan casemodding en overclocking. Aan de andere kant wordt er ook van je verwacht dat je op zoek gaat naar de onbekende pareltjes en deze middels duidelijke tutorials onder de aandacht brengt bij onze bezoekers.

Klik hier om te solliciteren!

Ons aanbod
Behalve een gezellige crew en een uitlaatklep voor je schrijftalenten kom je als vast crewlid ook in aanmerkingen voor het schrijven van reviews van reviewmateriaal dat wij aangeboden krijgen. Ook kun je je als vast crewlid aanmelden als we een uitnodiging krijgen voor een persconferentie of launchparty.

Interesse?
Ben je na het lezen van deze lap tekst enthousiast geworden over één van de functies? Stuur dan je vacature in via onze vacature-pagina. Mocht je naar aanleiding van deze changelog nog vragen hebben, neem dan contact op met Wouter Koning (King) of Peter Sieders (Siederstylah), via een pm of een mailtje.

Met vriendelijke groet,

Coen van Eenbergen
Webmaster Techzine