3min

Tags in dit artikel

, , ,

Beste bezoekers en leden,

Zoals wel vaker zijn we weer eens op zoek naar wat nieuwe enthousiastelingen die hun steentje willen bijdragen aan Techzine. Ons gezellig crewteam bestaat op dit moment uit een 35 personen en dit zijn er simpelweg nog niet genoeg.

We hebben op diverse fronten nog mensen te kort en zouden deze functies dan ook graag gevuld zien zodat bepaalde onderdelen van de website beter gaan lopen.

Het werken voor Techzine is geheel vrijwillig en je wordt er dan ook zeker niet rijk van. Echter de gezelligheid en de ervaring die je ermee op doet is zeker wat waard. Voor nieuwsposters is wel een vergoeding beschikbaar.

We zoeken mensen voor de volgende onderdelen:

We zijn op zoek naar 1 reactie moderator.
(Een reactie moderator is iemand die alle nieuwe reacties op de frontpage doorleest. Beoordeelt met punten en waar nodig mensen aan spreekt op een taalgebruik of reactie. Uiteraard is zelf met regelmaat reageren een pré)

We zijn op zoek naar 2 Nieuws redacteurs.
Als nieuwsredacteur ben je met een aantal andere personen verantwoordelijk voor het nieuws wat op Techzine verschijnt. Het is de bedoeling dat je aan de hand van een planning nieuwsberichten op Techzine publiceert en oog houd op de kwaliteit en hoeveelheid van het nieuws. Zoals gezegd bieden wij een vergoeding per bericht.

We zijn op zoek naar 3 Script schrijvers.
Wij als Frontpage Admins hebben besloten om de scriptssectie op Techzine weer wat nieuw leven in te blazen en we zijn dan ook op zoek naar 3 personen die met regelmaat scripts willen posten in de script sectie van Techzine. We hopen dan elke week meerdere scripts aan de database te kunnen toevoegen zodat we ook hier de activiteit kunnen verhogen.

We zijn op zoek naar 1 Tweak schrijver.
De Tweak sectie op Techzine is best populair. Het probleem is echter dat je goed moet zoeken om nieuwe tweaks te vinden. We willen graag iemand die hier wat kaas van heeft gegeten en die een nieuwe blik kan werpen op onze Tweak sectie en een lading nieuwe Tweaks kan toevoegen.

We zijn op zoek naar 2 Tutorial schrijvers.
We hebben op Techzine een goede tutorial sectie waar met piek en dalen activiteit in te bespeuren is. We willen proberen om deze activiteit ook wat stabieler te krijgen door 2 mensen aan te nemen die zich alleen maar gaan bezig houden met het publiceren van Tutorials over uiteen lopende onderwerpen.

Dan hebben ook nog een geweldig forum met 1 openstaande functie:

We zijn op zoek naar een Forum Mod voor Programmeren.
Als Forummod ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van jouw subforum. De bedoeling is dat je mee discussieert over de onderwerpen die voorbij komen. Nieuwe discussie aanzwengelt door het openen van informatieve topics en uiteraard waar nodig ingrijpt als iemand de fatsoensnormen niet zo goed heeft begrepen of simpelweg onze regels negeert.

Samenvatting:
1 Reactie moderator
2 Nieuws redacteurs
3 Script schrijvers
1 Tweak schrijver
2 Tutorial schrijvers
1 Forum Mod programmeren

Het lijkt misschien wat veel maar op zich valt het best mee. We willen gewoon altijd proberen te zorgen dat we genoeg mensen hebben en kunnen doorgroeien. Daarnaast komt de zomer en vakantie periode er weer aan en dan zijn we gewoon graag goed bezet! Ik hoop dat ik jullie enthousiast heb kunnen maken en we veel sollicitaties zullen ontvangen.

Hoe moet ik solliciteren?
Solliciteren kan op de volgende pagina:

http://www.techzine.nl/vacatures

Probeer hierin duidelijk te vermelden wie je bent, wat je doet en voornamelijk waarom we voor jou moeten kiezen!

met vriendelijke groet,

Coen van Eenbergen
Webmaster Techzine