Dit doordat er intern het één en ander aan functies is gewisseld en door het vertrek van mfb, zijn we weer op zoek naar nieuwsposters. Daarnaast zijn we nog voor een aantal andere functies op zoek naar geschikte mensen.

We zijn op zoek naar een flink aantal mensen die ons vrijwillig willen helpen Techzine groter te maken en haar bezoekers en leden te voorzien van interessante en leuke artikelen. Hieronder vind je ons vacature-aanbod, mocht je willen solliciteren op een functie die hier niet bij staat, dan ben je van harte uitgenodigd om een open sollicitatie te doen.

Nieuws

De nieuwsredactie is de grootste en een van de belangrijkste redacties van Techzine. We zijn eigenlijk altijd wel op zoek naar mensen voor deze sectie.

We werken met twee soorten nieuwsposters.
– All-round-nieuwsposters;
– Specifieke nieuwsposters;

Jouw profiel als all-round-Nieuwsposter
Ben jij iemand die zich niet specifiek richt op één onderwerp, maar graag het laatste nieuws op Techzine en andere websites leest en daar graag een steentje aan wil bijdragen? Heb je een vlotte schrijfstijl en is de Nederlandse taal voor jou een eitje? Dan zoeken wij jou voor als all-round-nieuwsposter.

Jouw profiel als specifieke nieuwsposter

Weet jij alles over een bepaald onderwerp en wil je daar ook alles over weten. Bijvoorbeeld Hardware, Linux, Programmeren, Financiële situaties van ICT bedrijven, Open Source of een van de andere 1000 onderwerpen binnen de ICT-sector? Dan is dit Dan is dit jouw kans om jouw kennis te delen en te zorgen dat er op Techzine meer aandacht besteed wordt aan jouw kennisgebied! om jou kennis te delen en te zorgen dat er op Techzine meer aandacht besteed wordt aan jou kennisgebied!

In deze functie zijn we met name op zoek naar nieuwsposters die nieuws willen verzorgen met betrekking tot Linux & opensource, Games en Hardware.

Jouw taakomschrijving

Als nieuwsposter is het aan jou de taak om de binnenlandse en buitenlandse pers in de gaten te houden, maar ook aankondigingen van fabrikanten en ontwikkelaars op te pikken. Afhankelijk van je functie als all-round of specifieke nieuwsposter schrijf je dagelijks ongeveer twee berichten over een willekeurig onderwerp of over een specifiek-gerelateerd onderwerp. Omdat nieuws het belangrijkste onderdeel van de Techzine-frontpage is krijgen nieuwsposters onder voorwaarden een kleine vergoeding per nieuwsbericht.

Tutorials

Jouw profiel als all-round-tutorial-poster

Ben je handig met allerhande software of in Overklokken en Casemodden en ben je bereid deze kennis te delen met anderen? Kun je je kennis op een goede en duidelijke manier verwoorden? Ben je bereid zelf dingen op te zoeken en jezelf aan te leren, om dat vervolgens weer aan anderen door te geven? Dan zien we graag een sollicitatie van jou tegemoet.

Jouw taak als tutorialposter

Als tutorialposter plaats je wekelijks een of twee tutorials, afhankelijk van de grootte van je tutorial. Er wordt van je verwacht dat je de ontwikkelingen op het gebied van de gehele software-sector, of van jouw specifieke software-sector in de gaten houdt en kijkt welke programma’s populair zijn en daarover tutorials schrijft. Naast software is er ook ruimte voor hardwaretutorials. Denk aan casemodding en overklokken. Aan de andere kant wordt er ook van je verwacht dat je op zoek gaat naar de onbekende pareltjes en deze middels duidelijke tutorials onder de aandacht brengt bij onze bezoekers.

Downloads

De downloadssectie bestaat momenteel uit twee personen, die dagelijks de laatste versies van programma’s op Techzine zetten, maar ook nieuwe interessante applicaties onder de aandacht brengen. Vanwege wat interne verschuivingen kunnen we ook op deze sectie nieuwe mensen gebruiken.

Jouw profiel als downloadposter

Ben jij altijd op zoek naar die ene applicatie die minder resources vreet van je systeem? Zorg jij ervoor dat je altijd de laatste versies van applicaties op je computer hebt staan? Ben je niet gauw tevreden met je huidige programma’s en kijk je dagelijks naar uitgebreidere of goedkopere alternatieven? En wil je deze ervaringen delen met onze leden en bezoekers? Dan ben je geknipt voor een functie als downloadsposter.

Jouw taakomschrijving

Als downloadsposter wordt er van je verwacht dat je dagelijks vijf downloads op de Frontpage zet. Dat mogen nieuwe applicaties zijn, of nieuwe versies van bestaande applicaties. Ook wordt er van je verwacht dat je in de gaten houdt welke programma’s populair zijn of aan het worden zijn onder internetters.

Scripts

Jouw profiel als Scriptposter

Ben jij een grote PHP-guru? Heb jij alle PHP-boeken die bestaan al doorgespit om alles erover te weten te komen? Heb je al menig website gemaakt met allemaal en gewerkt met SQL, ASP, PHP en HTML? Of ben je een Java-, C-, C++- of Visual Basic- programmeur? Dan ben je van harte welkom op onze scriptsectie.

Jouw taakomschrijving
Als Scriptposter moet je per week ongeveer een tot twee scripts op de Frontpage plaatsen. Deze mogen over elke scriptingtaal gaan die je maar kunt bedenken. Ervaring met die taal is natuurlijk wel een vereiste. Daarnaast mag je het hele internet afzoeken naar scripts om uit te proberen en om te herschrijven zodat ook beginnende scripters het snappen.

Ons aanbod

Wij bieden je een plaats in de gezellige crew van Techzine. Op IRC hebben we een kanaal waar je altijd terecht kan met vragen hoe je bepaalde zaken aan moet pakken. Maar ook waar je terecht kan voor een flinke portie gezelligheid. Daarnaast krijg je uiteraard een Techzine-mailaccount voor de contacten met members en een crewspace die je kan gebruiken voor aan Techzine gerelateerde zaken!

Nieuwsposters krijgen daarnaast een kleine vergoeding voor hun werk als ze voldoen aan een aantal gestelde eisen.

Interesse?

Ben jij diegene die we zoeken en zoek jij een gezellige tijd in de crew? Stuur dan snel je vacature in via onze submit