Beste leden en bezoekers van Techzine,

Vanaf vandaag zijn er op ons Forum een aantal veranderingen doorgevoerd. Via dit bericht willen we deze veranderingen graag even toelichten.

Skinning & Anime opgeheven
Om maar bij het begin te beginnen: het subforum Skinning & Anime is opgeheven. Dit subforum is helaas nooit echt van de grond gekomen, en het aantal posts zat in een dalende lijn. Hierop hebben we besloten om dit subforum op te heffen. Alle topics uit S&A zijn verplaatst naar Webdesign & Graphics.

Bug Report & Feature Request
Ook het Bug Report & Feature Request subforum is opgeheven. De reden hiervoor is heel simpel: sinds een aantal maanden hebben we speciale bugreport software draaien.
Voor veel leden was het daarom onduidelijk of bugs nou op het forum of daar gemeld moesten worden. Hierin geven we nu duidelijkheid: alle bugs, zowel voor de frontpage als voor het forum, dienen in Mantis gemeld te worden.

Opmerkingen & Klachten hernoemd
Het Opmerkingen & Klachten subforum is hernoemd naar Techzine Support & Feedback. Ook zijn alle topics uit het opgeheven Bug Report & Feature Request hiernaartoe verplaatst.

Nieuwe categorie: Multimedia
We hebben een nieuwe categorie aangemaakt, genaamd Multimedia.

Fotografie & Videobewerking verplaatst naar Multimedia
Het subforum Fotografie en Videobewerking is verplaatst naar de nieuwe Multimedia categorie. Dit heeft verder geen gevolgen voor de inhoud van dit subforum.

Telefonie & Gadgets verplaatst naar Multimedia
Telefonie & Gadgets is sinds nu ook gehuisvest in de Multimedia categorie.

Alarmlijn verplaatst naar Support
Het Alarmlijn subforum is verplaatst naar de categorie Support. Ook dit heeft verder geen gevolgen voor dit subforum.
Alarmlijn is een subforum waar je klachten over andere leden kwijt kunt. In dit subforum kun je als lid alleen je eigen topics zien. Je kan dus anoniem een klacht indienen, zodat de crew hier naar kan kijken en indien nodig actie kan ondernemen.

Categorie Freaks hernoemd naar Development
De categorie Freaks is hernoemd naar Development. De benaming Freaks stond ons niet erg aan. Bovendien dekt Development de lading een stuk beter.

Een nieuw subforum: Muziek & Audio
Naast de 2 opgeheven subfora is er ook een nieuwe bijgekomen: Muziek & Audio. Hierin kunnen topics over muziek & audio, in de breedste zin van het woord. Variërend van topics over HiFi sets, tot aan discussie over de nieuwste albums. Maar ook topics over muzikale software, en over het zelf muziek maken (via de pc, of een instrument) kun je hierin kwijt.

We hebben besloten tot opening van dit subforum vanwege het groeiend aantal topics over muziek/audio. Deze wilden we graag een eigen plekje geven, zodat het aantal topics nog verder kan groeien. el machia is moderator van M&A forum.

Zoals jullie zien is er flink wat veranderd. Voornamelijk om het forum wat overzichtelijker te maken, maar ook om de mogelijkheid te geven tot wat meer topics en posts in de entertainment en multimedia hoek. De laatste tijd is gebleken dat veel leden hier behoefte aan hadden. Uiteraard springen wij daar graag op in, vernieuwing is immers vooruitgang.

We wensen alle leden veel plezier met de wijzigingen op het forum. Met tips, ideeën of andere feedback naar aanleiding van dit bericht kun je terecht in Techzine Support & Feedback.

Met vriendelijke groet,
De Techzine Forum Crew