2min

Tags in dit artikel

, , ,

Beste bezoekers en leden,

Afgelopen maand heeft IT-Pro gewonnen en heeft gekozen voor de prijs Splinter Cell Double Agent (PC/DVD). Deze is dan ook verwijderd uit de prijzenpot.

In verband met een verhuizing van Dolphin-IS weet ik niet wat ik nog aan nieuwe prijzen heb binnen gekregen. Ik weet wel dat het niet veel was. Dus de prijzenpot is verder ongewijzigd.

Nogmaals wil ik benadrukken dat het helemaal niet moeilijk is om puntenwinnaar te worden. Je moet alleen actief zijn! Voor meer informatie zie de punten pagina.

We hebben de volgende prijzen beschikbaar. De winnaar mag kiezen uit één van onderstaande prijzen. (Je wint dus niet al het onderstaande).

We hebben het volgende in de pot zitten:

Aangeboden door:

12 exemplaren van Archlord (PC/DVD).
4 exemplaren van Maelstrom (PC/DVD).

Aangeboden door:

1 exemplaar van Star Wars Lethal Alliance (PSP).

Aangeboden door:
1 exemplaar van The Lord of the Rings, The Battle for Middle-Earth The Rise of the Witch-King. (PC/DVD) (uitbreidingspakket, je hebt het origineel nodig om deze te kunnen spelen).

1 exemplaar van NFL Street 3 (PSP).
1 exemplaar van UEFA Champions League 2006-2007 (PSP)
1 exemplaar van UEFA Champions League 2006-2007 (PS2)
1 exemplaar van UEFA Champions League 2006-2007 (Xbox 360)
1 exemplaar van Medal of Honor Vanguard(PS2)

Aangeboden door:
5x Gyrotwister XBeam

4x Tiny hostingpakket inclusief één .nl domeinnaam naar keuze voor de periode van één jaar. (Domeinnaam moet wel beschikbaar zijn uiteraard)

Dit waren alle prijzen die op dit moment in de prijzenpot zitten. Maar we doen ons best om deze uiteraard elke maand wat te laten groeien!

Klik hier voor meer informatie over het puntensysteem!

met vriendelijke groet,

Coen van Eenbergen
Webmaster Techzine