Hé, hadden we deze prijsvraag niet al gehad?

Goed gezien, vorige maand brachten we deze prijsvraag al, waarin je gesigneerde exemplaren van dit geweldige spel kon winnen. Waarom dan nogmaals deze prijsvraag zul je je afvragen? Of het nou aan de vakantieperiode, de ‘moeilijke’ opdracht lag, of gewoon aan andere factoren, het aantal reacties was helaas niet overweldigend.

Daarom doen we de prijsvraag opnieuw, dit keer met een wat makkelijkere opdracht, die tevens wat minder persoonlijk is.

Nog even in het kort

Overlord is het nieuwste spel van Nederlandse bodem en zeker niet het minste spel. Ook in de buitenlandse pers heeft het spel al veel lovende kritieken ontvangen en op Techzine gaf Vincent Dinkela het spel al een 8,5. Wij mogen van Codemasters drie exemplaren weggeven van dit spel en wij hebben de exemplaren laten signeren door Lennart Sas, directeur van Triumph Studios en medebedenker van Overlord. Omdat we voor de vorige prijsvraag welgeteld één inzending hebben gehad, krijgt die inzending een exemplaar en geven we er met deze prijsvraag nog twee weg.

Wat moet ik dit keer dan doen?

Geef antwoord op de volgende vragen.
[mb]

  • Hoe heten de kwaadaardige hulpjes van de Overlord?
  • Hoe heet de thuisbasis van de Overlord?
  • In welke Nederlandse stad is Triumph Studios gevestigd?

[/mb]Stuur je antwoorden voor 31 augustus naar overlord@techzine.nl. De twee exemplaren zullen onder de juiste inzenders verloot worden.

De regels

  • Crewleden zijn uitgesloten van deelname
  • Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden