2min

Tags in dit artikel

, ,

Win een gesigneerd exemplaar van Overlord voor de PC!

Overlord is het nieuwste spel van Nederlandse bodem en zeker niet het minste spel. Ook in de buitenlandse pers heeft het spel al veel lovende kritieken ontvangen en op Techzine gaf Vincent Dinkela het spel al een 8,5.

Ben je door de verhalen of onze review nieuwsgierig geworden naar het spel, dan is deze prijsvraag misschien iets voor jou. Techzine mag van uitgever Codemasters drie exemplaren van Overlord voor de PC weggeven. De exemplaren zijn op de launchparty van Overlord gesigneerd door Lennart Sas, directeur van Triumph Studios en medebedenker van Overlord.

Jij kunt kans maken op één van deze drie exemplaren door mee te doen aan onze ‘Overlord Evil Face Competitie’. In Overlord kun je ervoor kiezen om als een goedaardige of kwaadaardige Overlord door het spel te gaan. Maar aangezien wij de kwaadaardige aanpak hanteren, dagen we jullie uit om jouw kwaadaardige kant te tonen.

Wat moet je doen?

Maak een foto van jezelf waarop je zo ‘evil’ mogelijk uitziet. Je mag de foto niet nabewerken in een fotobewerkingsprogramma. Schmink, maskers en andere zaken die je gezicht bedekken zijn ook niet toegestaan. Uiteindelijk zal Techzine die drie meest ‘evil’ foto’s uitkiezen, die vervolgens een exemplaar van Overlord voor de PC ontvangen.

De competitie loopt tot vrijdag 20 juli en sluit die dag om zes minuten en zes seconden over zes in de ochtend. Alle mails die na die tijd binnenkomen doen niet meer mee aan de competitie.
Je kunt je foto opsturen naar overlord(at)techzine.nl, maak je foto niet breder dan 1024 pixels.

Nogmaals de regels

  • Stuur een foto in waar je zo ‘evil’ mogelijk op kijkt
  • Je mag de foto niet nabewerken op de computer
  • Geen maskers, schmink of andere gezichtsbedekkers gebruiken
  • Hou de breedte van je foto onder de 1024 pixels
  • De foto moet voor 06:06:06 op vrijdag 20 juli binnen zijn
  • Crewleden zijn uitgesloten van deelname
  • Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden