Het subforum Besturingssystemen

Als intro wil ik even het subforum Besturingssystemen uit de doeken doen. Dit subforum wordt onderverdeeld in 3 subcategorieën: Windows Besturingssystemen, Linux, BSD en Unix Besturingssystemen & Mac OS X / Apple. Deze cluster wordt geleid door -ko-. Ook zijn ex-collega Chezzer was een enorme aanwinst voor Besturingssystemen. Onlangs heeft Chezzer zijn functie neergelegd, vnl. omdat hij vond dat zijn activiteit en aanwezigheid terugliep. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe collega…

Jouw profiel als moderator Besturingssystemen

We zoeken iemand die kennis heeft van op zijn minst 2 subcategorieën. Ben je iemand die een pc met Windows heeft en een ander systeem waar Linux op draait, of kan je zowel overweg met een Mac- en een Windows-computer? Dagelijks werk je op een van deze systemen en je kent de knepen van de besturingssystemen. Windows XP & Vista gebruik je feilloos, de Microsoft-website, de verschillende versies en updates kennen geen geheimen voor je. Je hebt verstand van iPhone’s, iPods, iMacs, iTunes, Macbooks, Mac Pro’s & Mac Mini’s en je weet dat Snow Leopard geen bedreigde diersoort is. Termen als Linux, Ubuntu, Unix, Kubuntu, OpenSUSE, etc. zijn geen Harry Potter-taal voor jou en je kan hiermee werken en andere mensen uit de problemen helpen?

Als jij jezelf herkent in dit profiel, dan hebben wij je een interessante job aan te bieden!

Jouw taakomschrijving

De bestaande FAQ’s en Guides eens doornemen en aanpassen naar eigen inzicht. Veel is op niveau gebracht door de huidige moderator -ko- en zijn ex-collega Chezzer. Ook maak je nieuwe Guides aan waarin je bijvoorbeeld enkele veelvoorkomende problemen onder de loep neemt. Je bespreekt enkele programma’s of je test ze uit en maakt er een interessant topic rond. Je bent actief in je eigen subforum. D.w.z. dat je zowel reageert als meedenkt om nieuwe topics te openen. Je kan ook je handen uit de mouw steken om dit daadwerkelijk te doen! Je werkt in nauw teamverband met -ko-.

Ons aanbod

Er heerst een aangename sfeer binnen de crew. Verder kan je rekenen op de steun en ongekende ondersteunende kracht van een heleboel gemotiveerde crewleden/collega’s’! Na een proefperiode van minimum één maand en maximum 3 maanden, word je als volwaardige moderator geaccepteerd! De extra voordelen zijn natuurlijk leuk meegenomen. Je krijgt eveneens een Techzine-mailadres.

Interesse?

Ben jij dé persoon bij uitstek die wij zoeken en wil je deel uitmaken van de TZ-crew, stuur dan je vacature in via onze submit. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.