1 min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Apple heeft vorige week versie 10.6 van Mac OS X uitgebracht. Hoewel deze release positief ontvangen werd, waren de meeste gebruikers toch niet ondersteboven van Snow Leopard. Er zijn namelijk geen nieuwe functies, zo stelt Apple, en dus is er weinig om naar uit te kijken. Eigenlijk is dat niet helemaal waar, want er is Microsoft Exchange-ondersteuning toegevoegd.

Hoe dan ook, voor 29 euro konden, en sommigen voor maar acht euro, Leopard-gebruikers Snow Leopard oppikken. Tiger-gebruikers konden voor 169 euro Snow Leopard krijgen in combinatie met iLife en iWork. Echter, hoewel de licentie het eigenlijk niet toestaat, hadden zij ook gewoon Snow Leopard voor 29 euro aan kunnen schaffen. Het operating system bevat overigens meer 64 bitsoftware, hoewel maar voor een beperkt aantal Macs, en snelheidsverbeteringen en hier en daar een nieuwe optie of functie.

Het is alweer twee weken sinds de lancering van Snow Leopard. Tijd dus voor een peiling. Hoe tevreden ben je over het OS? Heb je het überhaupt wel aangeschaft of wacht je liever tot 10.6.1? Laat het weten door hieronder te stemmen.