Peiling: Need for Speed

Need for Speed stond recentelijk opnieuw in de schijnwerpers. Net toen de geruchten de ronde deden dat de serie geannuleerd zou worden, kwam spelletjesmaker Eletronic Arts keihard terug met de mededeling dat er gewerkt werd aan maar liefst vier nieuwe spellen in de raceserie. Niet zo vreemd dus dat de peiling van deze week gaat over de al sinds 1994 lopende raceserie Need for Speed.

Peiling: Need for SpeedVan de serie zijn in totaal 16 delen verschenen. Soms wat betere (Porsche Unleashed, Hot Pursuit, Need for Speed II, Underground) en soms wat mindere zoals ProStreet, Carbon en Undercover. Vooral de recente delen lijken in kwaliteit wat af te nemen, vandaar dat dit jaar Need for Speed opnieuw een andere weg inslaat. Was het vorig jaar nog arcade en politie, en het jaar daarvoor simulatie en daarvoor weer arcade en tuning, is het dit jaar weer racesimulatie. Oftewel: de serie kan zijn draai niet goed vinden.

Wat vind jij van de raceserie Need for Speed? Heeft hij zijn beste tijd gehad of kunnen er nog wel een paar deeltjes bij? Laat het weten door hieronder te stemmen in de peiling van week 6 van 2009.