1 min

Tags in dit artikel

, ,

Eenzaamheid, op Paris Hilton na heeft iedereen er wel is last van gehad. Om deze moeilijke tijden aangenamer te maken, ter vervanging van je onzichtbare vriend of om je geweten te zuiveren. Kun je nu meneer u.s.b. van Boombox en zijn levenspartner aanschaffen.

Meneer u.s.b. van Boombox en zijn compagnon zijn er in 3 verschillende kleuren. Standaard zwart, Europa-versie in het blauw en natuurlijk is de Amerikaanse versie in het roze, wat verder ook niemand zal verbazen. De geniale Boombox, van het kaliber Einstein en Bonnie st. Clair, heeft 1 GigaBrein aan fotografisch geheugen. Verder zingt Boombox op commando zijn eigen soundtrack, waarvan je dit bij de bovenstaande personen liever niet hoort.

USB-stick Boombox en zijn groothoofdige compagnon

Ik heb zelf al massaal ingekocht. Eentje voor onder mijn nachtlampje, eentje om de monsters onder mijn bed te verjagen, eentje bedoeld als cadeautje voor de verjaardag van mijn buurmeisje die binnenkort 4 wordt en last-maar-niet-least eentje voor mijn mentor die binnenkort mijn stage komt beoordelen.

Ab-so-luut een MUST-have natuurlijk. Verkrijgbaar voor een spotprijs van €60.