2min

Techzine werkt intensief samen met Microsoft Nederland’s Developer en ITPro Experience divisie rond het Microsoft TechDays evenement. Techzine geeft als mediapartner TechDays een platform voor het evenement en brengt TechDays dichterbij de Techzine-bezoekers, ook zal Techzine aanwezig zijn op de TechDays met een eigen stand en zullen we verslag doen van het evenement.

Microsoft organiseert het TechDays-evenement inmiddels al jaren en zeker niet zonder succes. Gemiddeld komen er elk jaar zo’n 2.000 mensen naar de TechDays waar zij worden bijgepraat over de nieuwste innovaties en producten van Microsoft. Er zijn honderden sessies waar dieper wordt ingegaan op nieuwe technologieën die ontwikkelaars kunnen gebruiken om nieuwe toepassingen te bouwen. Daarnaast worden IT-Professionals op weg geholpen met het maken van de juiste keuze voor nieuwe toepassingen binnen hun organisatie.

Techzine zal voorafgaand aan het evenement in kaart brengen welke onderwerpen hoog op de agenda staan, in gesprek gaan met enkele sprekers om te zien wat zij belangrijk vinden en waar zij enthousiast over zijn. De sprekers zijn echte experts op hun vakgebied en kunnen vaak goed aangeven waar voor de IT-Professional de grootste winst valt te behalen en die informatie delen wij graag met onze lezers.

Aangezien we op Techzine steeds meer content produceren voor de IT-Professional en ons daar verder in willen specialiseren, zullen we ook een eigen stand hebben op de TechDays, waar de bezoekers kennis kunnen maken met de allernieuwste producten die wij op Techzine aan een review hebben onderworpen. Bezoekers kunnen daar ook vragen stellen over de producten en ze kort uitproberen om te zien of de producten geschikt zijn voor hun organisatie of wellicht voor persoonlijk gebruik.

Voor Techzine is het ook een goede gelegenheid om in persoonlijk contact te komen met de doelgroep en te horen waar behoeftes liggen in de informatievoorziening en wellicht nieuwe productreviews. Verder denkt Techzine in Microsoft een goede partner te hebben gevonden om mee samen te werken.

Het betekent overigens niet dat we op de redactie nu ineens een Microsoft-pet op hebben, we zijn nog steeds onafhankelijk en zo worden alle producten ook getest. Onze aanwezigheid op de Techdays is ook als onafhankelijke uitgever en we zullen daar niet alleen Microsoft-producten tonen.

De TechDays vinden dit jaar plaats op 4 en 5 oktober in de Amsterdam RAI. Kaarten zijn te koop op de TechDays-website.