2min
Eerder deze week was Techzine aanwezig op de Microsoft TechDays in de Amsterdam RAI als mediapartner. We hebben de afgelopen weken flink wat aandacht besteed aan het evenement en met succes, het liep storm op onze stand en we hebben enorm veel leuke gesprekken gehad met bezoekers, bedrijven en andere standhouders.  Techzine had tijdens de Microsoft TechDays een van de meest prominente plekken ingenomen om daar zichzelf te presenteren aan het aanwezige IT-publiek, maar ook aandacht te creëren voor een greep uit de vele producten die we elk jaar aan een review onderwerpen. In totaal hebben zo’n 2050 mensen de Microsoft TechDays bezocht om daar hun kennis bij te laten spijkeren door Microsoft en aanverwante bedrijven. Naast het volgen van sessies waren er ook tientallen stands aanwezig waar men kon netwerken en kennis kon maken met nieuwe producten en diensten. Een van die tientallen stands was de Techzine-stand, die met zo’n 24m2 zeer prominent aanwezig was. Aangezien we een plekje hadden gekregen bij de in- en uitgang kon eigenlijk geen enkele bezoeker om ons heen.
dsc_0884 dsc_0931
Onze voeten doen nog steeds pijn van het vele staan en onze keel is aardig droog van de vele gesprekken. Het was het echter dubbel en dwars waard, niet alleen hebben we interessante gesprekken gevoerd en onszelf op de kaart gezet bij het IT-publiek dat ons nog niet kenden, ook bezoekers die ons wel kenden gaven aan het enorm te waarderen. Tot slot waren er ook de nodige kritische IT’ers aanwezig die onze nieuwe website op de stand uitgebreid bekeken hebben en direct feedback hebben gegeven wat ze goed maar ook slecht vonden. Nog bedankt daarvoor, de komende weken hebben we weer wat werk te doen om de website te verbeteren.
dsc_0923 dsc_0927
  Voor de vaste bezoekers zal ook de livestream niet ontgaan zijn, we hebben het evenement via een livestream ook op de website geplaatst, zodat onze vaste lezers konden zien dat Techzine flink heeft uitgepakt tijdens de TechDays. Deze streams zijn ook redelijk goed bekeken, we willen Foscam nog bedanken voor het leveren van alle apparatuur voor de livestream. Voor de bezoekers hebben we ook leuke winactie op touw gezet, waarbij ze zich konden inschrijven voor de Techzine-nieuwsbrief en op die manier leuke prijzen konden winnen. Prijzen die we weggeven zijn onder andere een; Huawei P9, Teufel MediaDeck-speaker, Bitdefender-licenties, Synology DS216+ II en Foscam-camera. De prijswinnaar wordt begin volgende week gekozen, dus je kan je nog snel inschrijven om mee te dingen.
dsc_0891 dsc_0861
Dat we veel bezoekers hebben mogen verwelkomen op de stand is ook mede te danken aan onze partners die diverse producten beschikbaar hebben gesteld, waarover meer op de volgende pagina’s.