Techzine zoekt junior redacteur (32 – 40 uur per week)

Techzine zoekt junior redacteur (32 – 40 uur per week)

Om onze lezers te voorzien van nog meer nieuws en achtergronden zijn we op zoek naar een junior redacteur. Iemand die in eerste instantie zal beginnen op de nieuwsredactie, maar snel de mogelijkheid zal krijgen om zich door te ontwikkelen tot volwaardig redacteur. De groeimogelijkheden bij Techzine zijn groot.

Ben je een enthousiaste leergierige man of vrouw die op zoek is naar een uitdagende baan in de IT-journalistiek, dan is deze functie je op het lijf geschreven. Affiniteit met IT is gewenst, want we richten ons met Techzine voornamelijk op de zakelijke enterprise IT-markt. Een vlotte pen en de bereidheid en potentie om snel bij te leren zijn echter belangrijker. Ons kantoor is gevestigd in de buurt van ‘s-Hertogenbosch, dus woonachtig zijn in de regio heeft de voorkeur.

Wat we bieden:

De redactie van Techzine is een dynamische omgeving, waar geen twee dagen hetzelfde zijn. Als nieuwsredacteur richt je je uiteraard primair op het zoeken en schrijven van nieuws. Dit kan gaan om aankondigingen van nieuwe producten of diensten, maar ook om grotere onderwerpen waarbij je veel vrijheid krijgt als het gaat om de invulling. Het schrijven van achtergrondverhalen kan je langzaam opbouwen. Hoe meer kennis je verzamelt, hoe pittiger de verhalen kunnen worden. Je wordt goed begeleid tijdens de inwerkperiode, daarna zal je steeds zelfstandiger aan de slag gezet worden. Daarbij krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Op termijn zijn er zeker groeimogelijkheden. Afhankelijk van het startpunt kan er gegroeid worden naar een fulltime dienstverband, uitbreiding van het takenpakket en werkbezoeken in binnen en buitenland. Voor nu bieden we een leuke werkplek, ten minste marktconform startsalaris, een leuk team en een plek in een groeiend bedrijf. Mogelijkheden voor gedeeltelijk thuiswerken zijn na de inwerkperiode ook bespreekbaar.

Functie-eisen:

  • HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Affiniteit met (zakelijke) IT-markt;
  • Vlotte pen;
  • Zelfstandigheid;
  • Communicatief vaardig;
  • Redactionele ervaring is meegenomen, maar geen vereiste;

Interesse?

Heb je interesse in deze functie en wil je solliciteren, stuur dan een e-mail met je sollicitatiebrief en CV naar coen@techzine.nl. Een proefopdracht zal onderdeel uitmaken van de procedure.