3min

Tags in dit artikel

, , , ,

We zijn op zoek naar een redacteur die al wat kennis heeft van de zakelijke IT-markt of die zich daar snel in kan ontwikkelen. Het betreft een fulltime vacature. Lees verder als je altijd al in de dynamische wereld van de zakelijke IT hebt willen werken.

We richten ons met Techzine op de zakelijke IT-markt. Dit is een complexe en zeer uitdagende markt. We doen dit zowel in het Nederlands met Techzine.nl, als in het Engels met Techzine.eu. De voorkeur gaat dan ook uit naar een redacteur die in beide talen uit de voeten kan.

Techzine onderscheidt zich van veel andere publicaties in de markt op het gebied van de diepgang die we nastreven. Bij ons gaat het niet zozeer om kwantiteit maar om kwaliteit. Een vlotte pen is natuurlijk belangrijk, maar er moeten vooral ook inhoudelijk sterke teksten uit die pen komen. Dit is vaak uitdagend, maar dat maakt het juist ook interessant. De ontwikkelingen in de IT staan niet stil en dat vereist zo nu en dan de nodige verdieping om bij te blijven.

Het verkrijgen van de nodige input en kennis die nodig is om goede teksten te schrijven kan op meerdere manieren. Je collega’s hebben gezamenlijk een schat aan kennis en ervaring, dus daar kun je op terugvallen. Daarnaast geloven wij ook heel sterk in het fysiek bezoeken van (evenementen van) IT-leveranciers. Je komt dan veel dichter bij de bron en krijgt veel betere informatie dan vanachter je bureau.

Ons kantoor is gevestigd in de buurt van ‘s-Hertogenbosch, op 15 minuten afstand van het centraal station. In de drukke maanden van het jaar komen we hier niet heel vaak allemaal tegelijk samen. Wel proberen we hier toch een zekere regelmaat in te houden, want ook hier geldt dat het goed is om elkaar af en toe persoonlijk te ontmoeten. Verder verwachten we veel zelfstandigheid van onze medewerkers. Het maakt ons niet zoveel uit waar je je werk doet.

Taken en aanbod:

De redactie van Techzine is een dynamische omgeving, waar geen twee dagen hetzelfde zijn. De werkzaamheden zullen gedeeltelijk bestaan uit het gevuld houden van de nieuwssectie van de website, zowel op Techzine.nl als op Techzine.eu. De nadruk richting de toekomst zal echter vooral liggen op interviews en het schrijven van achtergrondverhalen en analyses.

Tijdens de inwerkperiode zal de nadruk liggen op de manier waarop we bij Techzine werken. Wat voor soort artikelen we produceren, welke insteken we hanteren, hoe we rapporteren en hoe de processen lopen. Daarnaast zullen we je op weg helpen, waar nodig.

Na de inwerkperiode zijn we flexibel met thuiswerken en zelf je tijd en afspraken indelen. Op termijn horen ook werkbezoeken in het buitenland tot de mogelijkheden.

We bieden een fulltime aanstelling met naar onze bescheiden mening leuke en kundige collega’s, een goed salaris en veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in een groeiend bedrijf met een uitstekende naam in de markt.

Functie-eisen:

  • HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Affiniteit met (zakelijke) IT-markt;
  • Vlotte pen;
  • Zelfstandigheid;
  • Communicatief vaardig;
  • Redactionele ervaring;
  • Goede schrijfvaardigheid in het Nederlands;
  • Goede schrijfvaardigheid in het Engels;

Interesse?

Heb je interesse in deze functie en wil je solliciteren, stuur dan een e-mail naar coen@techzine.nl met je sollicitatiebrief en cv. Een proefopdracht kan onderdeel uitmaken van de procedure.