1 min

Tags in dit artikel

, ,

Werkplekbeheerder clearIT, gespecialiseerd in het beheer van automatiseringssystemen in het midden- en kleinbedrijf, vergoedt vanaf vandaag nieuwe klanten een jaar lang de kosten van een ADSL-verbinding.

clearIT levert haar diensten op abonnementsbasis voor een vaste prijs per werkplek aan bedrijven van 10 tot circa 150 werkplekken. Het beheer is gestandaardiseerd en betreft de werkplekken, het netwerk en de web- en mailservers. Ook de volledige virusbeveiliging valt er onder. clearIT verricht het ICT-beheer op afstand, gebruikmakend van geavanceerde hulpmiddelen.

Een stabiele, permanente communicatie tussen de systemen van clearIT en de klant is daarbij essentieel. Een ADSL-verbinding is in dat opzicht een vereiste. Om het beheer-op-afstand van een perfecte werking te verzekeren biedt clearIT nieuwe en bestaande klanten tot en met 15 december de mogelijkheid over te stappen op gratis ADSL. clearIT levert die zelf, maar vergoedt ook verbindingen die klanten elders afnemen.

De voorwaarden zijn eenvoudig: de vergoeding geldt voor elke klant die een onderhoudsabonnement afsluit voor minstens tien werkplekken en dat abonnement aangaat voor de periode van een jaar. Uiteraard is het aanbod alleen geldig in gebieden waar ADSL beschikbaar is. clearIT biedt op de website www.clearit.nl een duidelijke postcode-checker. De nieuwe ADSL-lijnen worden eigendom van clearIT. clearIT is ook bereid bestaande ADSL-contracten over te nemen.