1 min

Tags in dit artikel

, ,

Lycos Nederland (www.lycos.nl) is de eerste e-mail specialist die werkelijk 1GB aan consumenten aanbiedt. Hiermee gaat Lycos de strijd aan met de concurrenten uit de VS: Yahoo! En Google. Zowel Google als Yahoo! hebben aangekondigd te stunten met opslagruimte, maar geen van beiden is daar tot op heden nog in geslaagd.

LYCOS MAX 1GB is reclamevrij en volledig beveiligd tegen virussen en spam. Voor €4.95 per maand heeft de consument beschikking over een eigen e-mail domein en wordt de privacy volledig gewaarborgd. Klanten kunnen gebruik maken van vier manieren van toegang tot de mailbox (webmail, Outlook/WebDav, POP and IMAP). Naast het lanceren van een 1GB mailbox worden alle bestaande Lycos premium mail leden zonder kosten opgewaardeerd. Dit betekent dat consumenten met het Lycos Xtra pakket in plaats van 50 MB nu 100 MB opslagruimte krijgen.

Alex Kovach, Lycos Vice President Europa: "We zijn zeer verheugd om als eerste een 1GB e-mail dienst aan te kunnen bieden. Lycos biedt zowel 1 GB opslagruimte als volledige veiligheid op het gebied van spam, virussen en privacy."

De lancering van Lycos Max 1GB is onderdeel van een nieuwe strategie van Lycos Europe. Meer focus zal komen op de hosting en

e-mail diensten in Europa. Deze specialisatie vertaalt zich in het ontwikkelen van de beste producten op dat vlak. Uit consumenten onderzoek is gebleken dat 84% van de gebruikers Lycos Mail zouden aanraden aan een vriend(in).