1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

iWay Software – dochterbedrijf van Information Builders en marktleider in adapters – heeft een wereldwijd partnership met SAP gesloten voor systeemintegratie waarbij gebruik wordt gemaakt van adapters en connectoren van iWay Software. Het partnership garandeert technologische certificering en toekomstige ontwikkelingen tussen beide software leveranciers.

Het wereldwijde partnership houdt in dat SAP optreedt als reseller van iWay’s adapters voor SAP NetWeaver. Adapters zijn de koppelstukken tussen systemen die nodig zijn voor de uitwisseling van data tussen applicaties. iWay Software heeft in het Duitse Walldorf, waar het hoofdkantoor van SAP gevestigd is, de SAP Adapter Factory ingesteld. Daar worden in hoog tempo nieuwe adapters ontwikkeld en gecertificeerd. iWay Software biedt momenteel 37 adapters voor het SAP NetWeaver platform. De hechte samenwerking met SAP waarborgt ook de toekomstige eisen van SAP voor additionele productontwikkeling en technologische certificering. De iWay Software standaardadapters zijn ontwikkeld voor kant-en-klaar gebruik.

André Willems, Alliance Marketing Manager bij SAP Nederland: “Dankzij het partnership met iWay Software en de beschikbare adapters zijn we in staat onze gebruikers hun SAP-systemen op basis van NetWeaver in hoog tempo te laten aansluiten op hun andere bedrijfsapplicaties. Om die reden is de samenwerking voor ons van strategisch belang.”