1 min

Tags in dit artikel

, ,

Internetaanbieder Fiberworld biedt vanaf mei landelijk een compleet “triple play”-aanbod aan via ADSL2+. Dat zal met een snelheid tussen de 18 en 24 Mbps gaan. De prijs van het abonnement bedraagt 44,95 per maand.

Fiberworld zegt met dit aanbod de eerste in Nederland te zijn. Behalve een supersnelle internetverbinding hebben de mensen ook nog het voordeel van gratis bellen naar vaste nummer binnen Nederland.

Fiberworld bied hun abonnees dus ook digitale televisie aan. Hiervoor moet 6,95 euro per maand extra worden betaald. In de toekomst wordt het zelfs mogelijk dat de abonnees hun eigen zenderpakket samen kunnen stellen. Dit kan dan goedkoper uitvallen dan het geboden standaardpakket.

"Door deze combinatie van diensten kan zowel het huidige KPN-abonnement als het huidige kabelabonnement komen te vervallen", aldus de provider in een persbericht. "De klant kan zijn eigen nummer behouden."

Fiberworld start ook een vod-dienst (video on demand) via ADSL2+. Er wordt per film apart betaald en de films gaan via het netwerk van BBned.