2min

Tags in dit artikel

, , ,

Dell Boomi, aanbieder van cloudgebaseerde integratie- en workflow automatiseringssoftware, heeft een speciale tool gepresenteerd voor cloudoplossingen van NetSuite voor de implementatie van Shopify.

De aanbieder van cloudgebaseerde integratie- en workflow automatiseringssoftware presenteert de nu uitgebrachte oplossing voor NetSuite en Shopify binnen een nieuw pakket aan accelerators. Deze accelerators moeten, volgens Dell Boomi, ervoor zorgen dat eindgebruikers binnen de e-commercebranche sneller omzet kunnen genereren en tegelijkertijd hun werkprocessen efficiënter kunnen maken.

Accelerator voor Netsuite en Shopify

Concreet presenteert Dell Boomi nu de eerste accelerator, Boomi Integration Accelerator voor NetSuite en Shopify. Hiermee kunnen online retailers snel de e-commerce-oplossingen van Shopify binnen hun omgevingen implementeren en gebruiken voor hun kernprocessen.

Hiermee kunnen deze retailers hun verkoopactiviteiten beter automatiseren en de productcatalogus en bestellingen synchroniseren met de gegevens over de aanwezige voorraden. Daarnaast helpt deze accelerator eindgebruikers ook om sneller meerdere verkoopkanalen uit te rollen.

Overige mogelijkheden

Verder helpt de tool e-retailers met het verder uitbreiden van hun activiteiten op andere terreinen. De tool kan ook worden ingezet voor onder meer bestellingen, voorraadbeheer, productencatalogi, de afhandeling van bestellingen, betalingen en het beheer van retour gezonden producten.

Gebaseerd op SuiteSucces-oplossingen

De accelerators zijn gebaseerd op de cloudgebaseerde SuiteSuccess-oplossingen van NetSuite die uitgebreide domeinkennis combineren met standaard workflows, KPI’s en dashboards. Dell Boomi levert zelf ruim 200 applicaties en databronnen die samenwerken met NetSuite, zowel binnen on-premise omgevingen als via cloudomgevingen.

De combinatie van applicaties en NetSuite maakt het mogelijk dat eindgebruikers binnen de e-commercesector kunnen profiteren van de enorme hoeveelheid branchespecifieke best practices en domeinkennis binnen NetSuite om sneller omzet te genereren, de efficiëntie binnen hun bedrijf te vergroten en te groeien.