2min

Tags in dit artikel

, , ,

Hyves was afgelopen vrijdag en zaterdag offline, de reden hiervoor was een verhuizing. Veel mensen raakten echter in paniek toen ze hun favoriete site niet konden bereiken.

Hyves moest verhuizen en daarom ging de site twee daagjes offline. Veel mensen vonden dit echter te lang. Op de weblog waar mensen die hyves.nl bezochten op doorgestuurd werden, waren veel reacties te lezen van gebruikers. Zo schreef Mieke: "De afkickverschijnselen beginnen wel heel drastische vormen aan te nemen hier. Ben erg toe aan mijn dagelijkse portie Hyves." Ongeveer 1.600 andere reacties gaven een soortgelijk probleem aan.

Diverse politici die ook Hyves gebruiken, hadden ook hun commentaar. Jan Peter zei dat de gebruikers van hyves vooral rustig moeten blijven. Dit in tegenstelling tot Marc Rutte, die deze kans benutte om even wat extra reclame voor de VVD te maken. Ook Wouter Bos had commentaar: "Op de somberste momenten van politici brengt Hyves altijd weer een mooi straaltje zon naar binnen."

Het Hyves team deed allerlei beloftes, zo kwam deze reactie: "de beste schatting dat er weer gehyved kan worden is nu zaterdag 18:00 uur. Het wachten was nog op één geheim onderdeel en dat is inmiddels onderweg onder politie-escorte." en ook deze reactie: "Er moet nog getest worden dus ik denk dat ik te enthousiast was en dat het eerder 19:00 uur wordt." Momenteel is de Hyves site natuurlijk alweer online. Sinds kwart-over acht zaterdag avond konden alle gebruikers weer oud en vertrouwd op Hyves.nl