min

Tags in dit artikel

,

De vroege vogels die vanochtend hun Hyves controleerden, merkten dat er veranderingen hebben plaatsgevonden. De volledige lay-out is op de schop genomen en her en der ziet het er een stuk gelikter uit.

Sinds vanochtend acht uur is Hyves al bezig met het omzetten van alle profielen. Goldmembers waren enkele weken geleden al omgezet naar het nieuwe design. Grote verschillen zijn de bredere pagina’s, het gebruik van ronde hoeken, transparantie en een andere weergave van de menu’s. Foto’s worden nu allemaal vierkant en even groot getoond en ook kan er meer ‘gepimpt’ worden. Een aantal delen van de site werken nog niet helemaal optimaal, zo is het uploaden van foto’s voor een blog nog niet mogelijk.

Surfen op Hyves is ook veranderd, gebruikers kunnen zelf menuknoppen toevoegen tot een maximum van zeven. Op profielen is het brede menu ook veranderd en moet er nu met mouseovers gewerkt worden. Zo kan een krabbel pas beantwoord worden wanneer je met je muis op de plek gaat staat waar vroeger ‘reageren’ stond.

Voor en na de implementatie.

[/b]
Sommige componenten lijken nog niet af, Hyves zal de komende tijd ook bezig zijn met het aanpassen van de homepages. De verwachting is dat aan het einde van de dag alle profielen zijn omgezet.