1 min Applications

PSP navigeert met Tele Atlas

Op de Games Convention, die op dit moment plaatsvindt in Leipzig, heeft Sony aangekondigd dat er een GPS-module uit komt voor de PlayStation Portable. De PSP heeft een groot scherm waardoor het goed kan functioneren als navigatietoestel.

PSP navigeert met Tele AtlasHet officiële nieuws in Leipzig is de lancering van Go!, dit is een nieuw merk van Sony waar veel diensten voor de PSP onder schuilgaat. De uitblinker uit de Go!-serie is Go! Explorer, een navigatiesysteem dat gebruikt kan worden door voetgangers en autobestuurders. "Het programma biedt het allernieuwste in driedimensionale plattegrondtechnologie en meer dan honderd verschillende categorieën voor overlays, met speciale aandachtspunten als snelheidscontrolecamera’s, benzinestations en restaurants", legt Sony uit.

Over de prijs van Go! Explorer is nog niks bekend. Wel komen de kaarten van de Benelux en Nederland op Go! Explorer, dit is te danken aan Tele Atlas. Het leuke is dat de steden in 3D worden weer gegeven. De module is vanaf volgend jaar beschikbaar.

Bron:GameSpot