Posdata heeft een apparaat getoond waarvan zij zelf claimt dat het de eerste mobiele spelconsole is die ondersteuning biedt voor WiMax.

Wanneer de WiMax-technologie geïntroduceerd wordt, ergens gedurende 2008 en 2009 in Chicago en Baltimore, verwacht men dat vooral spellen veel gebruik zullen maken van deze technologie. Vanuit dit opzicht was het dus ook geen verrassing dat de meeste Wimax-demonstraties op WiMax World USA 2007 zich vooral richtte op online gaming.

Wat echter wel verbazend was, was dat er op het moment al een bedrijf is dat het gelukt is om deze WiMax-technologie in te bouwen in een mobiele spelconsole. De G100 van Posdata, waarvan de release voor eind 2007 gepland is, zal beschikken over een slide-systeem, een 4 inch touchscreen LCD-scherm en normale besturingstoetsen. Voor het maken van verbinding met andere apparaten is WiMax, WiFi en Bluetooth beschikbaar. Op dit moment wordt ondersteuning voor zowel de 2.3 GHz als de 2.5GHz WiMax-band verwacht.

Over de console zijn echter ook nog een hoop dingen niet bekend. Zo weet men bijvoorbeeld nog niet wanneer er spellen voor uit komen en wat voor soort spellen dit dan zullen zijn. Naast dit is de prijs van het apparaat ook nog steeds niet bekend.