1 min

Tags in dit artikel

, ,

Het moederbedrijf van MySpace, News Corp, heeft vandaag aangekondigd dat het een deal heeft gesloten met Ebay. Deze deal stelt gebruikers in staat om een ingebouwde Skype-applicatie in hun profiel te gaan gebruiken.

Skype is op dit moment de leidende service voor het virtueel plegen van telefoontjes. Het stelt gebruikers met een redelijk snelle internetverbinding in staat om andere Skype-gebruikers of personen met een vaste telefoon te bellen.

MySpace-gebruikers die ook een Skype-account hebben zullen vanaf nu de mogelijkheid krijgen een om een knop te tonen op de profielpagina. Wanneer op de knop geklikt wordt zal automatisch gebeld worden naar het Skype-account van de gebruiker.
Bij een samenwerkingsverband tussen twee bedrijven is het normaal gesproken altijd zo dat beide bedrijven er wat voor terug krijgen. Voor dit samenwerkingsverband moet de profielenwebsite een deel van de inkomsten van haar advertenties afstaan aan Ebay.

Naast het bellen naar andere MySpace-gebruikers hebben de gebruikers ook de mogelijkheid om naar normale telefoonnummers te bellen, hiervoor moet echter wel betaald worden.