min

Tags in dit artikel

, ,

Rockstar heeft deze week aangekondigd dat het een website gaat lanceren, genaamd "Social Club", waarin het mogelijk is om via een website de prestaties van gamers te volgen binnen het spel Grand Theft Auto IV, dat eind april uit gaat komen.

In eerste instantie zal alleen GTA IV hiervan gebruik gaan maken, maar in de toekomst zullen ook andere Rockstar-spellen mee gaan doen. Er zal onder andere een landkaart zijn, waarop van geregistreerde gebruikers te zien zal zijn, waar ze zich op dat moment bevinden.

Tevens zullen er speciale prijzen zijn voor mensen die bepaalde doelstellingen als eerste halen en voor diegene die het spel als eerste uitspelen aan de hand van de verhaallijn. Ook zal Rockstar steeds nieuwe toernooien aan de site toevoegen.

Rockstar zal steeds nieuwe toernooien aan de site toegveogen en gaan samenwerken met Amazon. Spelers kunnen na het horen van een muzieknummer op de in-game-radio, rechtstreeks doorverbinden naar de digitale muziekwinkel van Amazon om zodoende het nummer meteen aan te schaffen.