1 min

Tags in dit artikel

, ,

Terwijl Rock Band in Europa pasgeleden uit is en op sommige platformen zelfs nog uit moet komen, heeft Harmonix inmiddels alweer een vervolg aangekondigd. Rock Band 2 zal namelijk in september dit jaar in de Amerikaanse winkels komen te liggen.

Rock Band 2 zal in september eerst tijdelijk exclusief op de Xbox 360 gaan verschijnen. De andere platformen zullen later dit jaar volgen. Wat betreft DLC zal er geen verschillen komen tussen het eerste deel en het tweede deel. Het DLC wat spelers in het eerste deel hebben gekocht, kan gewoon gebruikt worden in Rock Band 2. En ook toekomstige DLC voor Rock Band 2 is ook gewoon beschikbaar voor het eerste deel.

In Rock Band 2 beloofd Harmonix tevens een verbetering op online-gebied, zo zal je de World Tour-mode in dit deel wel online kunnen spelen. Daarnaast zal de game meer party-vriendelijk gaan worden, om ervoor te zorgen dat nieuwkomers sneller het spel onder de knie krijgen. Rock Band 2 zal zowel los als in een bundel met de instrumenten te verkrijgen zijn. Een Europese prijs en datum is vooralsnog niet bekend.