1 min

Tags in dit artikel

,

Visma neemt de financiële softwarespecialist Lyanthe over. Dit om het Connected Experience-portfolio uit te breiden, voor accountants- en administratiekantoren.

Met de overname Lyanthe, waarover geen financiële details bekend zijn, krijgt Visma een oplossing voor automatische factuurverwerking in handen. Hiermee kunnen de accountants- en administratiekantoren hun administratieverwerkingsprocessen automatiseren, op basis van rule-based algoritmes. De oplossing zou accurater zijn dan de factuurverwerkingsfunctionaliteit in de meeste boekhoudpakketten.

Combinatie tussen technologie en menselijke validatie

De oplossing van Lyanthe verwerkt tot 95 procent van alle factuuradministratie automatisch. Wel blijft menselijke actie nodig voor het uiteindelijk valideren van alle facturen. De combinatie tussen technologie en menselijke handelingen, maakt echter dat het hele verwerkingsproces sneller verloopt.

Integratie in Visma Connected Experience

Visma gaat de technologie van Lyanthe integreren in zijn Visma Connected Experience-portfolio voor accountants- en administratiekantoren. Met dit platform van geïntegreerde oplossingen worden alle werkzaamheden binnen accountants- en administratiekantoren ondersteund.

Tip: Visma koopt pensioenplanner ActuIT