1 min Applications

BreedNet breidt glasvezelnetwerk uit

Na drie andere glasvezelaanbieders gaat nu ook glasvezelaanbieder Eurofiber gebruik maken van het netwerk van BreedNet. Hierdoor wordt het bereik van BreedNet weer vergroot.

BreedNet breidt glasvezelnetwerk uitEurofiber heeft namelijk een landelijke dekking met ruim 8000 kilometer netwerk. BreedNet richt zich voornamelijk op de zakelijke markt en door deze grote dekking wordt glasvezel steeds aantrekkelijker voor bedrijven. De toetreding van Eurofiber is het voor kleine en middelgrote bedrijven ook mogelijk om glasvezeldiensten af te nemen.

"BreedNet is blij met de toetreding van Eurofiber tot ons netwerk. Als BreedNet hebben we altijd de ambitie gehad om uit te groeien tot het grootste open netwerk van Nederland. Met meer aanbieders heb je een optimale marktwerking. Wij zijn weer een stap verder om de digitale toegangspoort van Europa te worden. De toetreding van Eurofiber levert een grote bijdrage aan het verwezenlijken van deze ambities." aldus Jouko Huismans, projectleider van BreedNet.

Bron:Channelweb