1 min

Tags in dit artikel

, ,

Christian Nielsen, een inwoner van Zweden en bezoeker van Linux.com, heeft deze website laten weten dat hij en zijn vriendin een baby hebben gekregen en deze genoemd hebben naar het bekende besturingssysteem Linux.

Nielsen vertelde dat zijn vriendin Veronica en hij een aantal namen in gedachte hadden tijdens de zwangerschap, "maar toen hij uiteindelijk geboren was bleek geen een naam te passen. Beide vonden we tijdens zijn geboorte dat hij wat weg had van het Linuxsymbool Tux, dat resulteerde in het besluit om hem deze naam te geven."

Nielsen vertelde ook dat de familie helemaal niet verkeerd tegenover hun keuze heeft gestaan. "De reactie van de familie en vrienden was zeker positief, ze vonden het allemaal een leuke naam. Onze familie vindt het een beetje een vreemde naam maar nog steeds een leuke naam. Onze vrienden daarnaast vinden het een mooie naam omdat het volgens hun heel leuk klinkt. Sommigen hebben zelfs gevraagd of we ons eventuele volgende kind Microsoft gaan noemen."

Bij het inzenden van het verhaal naar Linux.com heeft Nielsen ook onderstaande foto bijgevoegd waarop de baby te zien is samen met een bord met zijn naam erop.