1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Zoho maakt het voor startups makkelijker SaaS-oplossingen te gebruiken. Hiervoor breidt de leverancier zijn ondersteuningsprogramma uit naar regio’s buiten thuismarkt India. Nu zijn het Midden-Oosten, Afrika en Europa aan de beurt.

Het programma richt zich op startups die zich nog in een vroege fase bevinden en nog niet de software van Zoho gebruiken. Binnen het programma krijgen zij 1.500 euro aan Zoho Wallet credits die zij kunnen besteden aan 55 applicaties binnen Zoho One voor een werking van 360 dagen. Daarnaast stelt de Indiase SaaS-aanbieder nog eens 1.000 euro beschikbaar aan bedrijven die de applicatie Zoho Mail willen afnemen.

De credits kunnen worden gebruikt voor de aankoop van individuele Zoho-applicaties, suites, upgrades, add-ons en zelfs maandelijkse renewals.

Daarnaast ontvangen de startups toegang tot de Zoho Community, gratis technische ondersteuning via e-mail en toegang tot de consultancydienst Zoho Concierge. Deze dienst helpt klanten bij het bepalen welke oplossingen het meest geschikt zijn.

Ervaring uit India

Zoho heeft al in India zelf veel ervaring opgedaan met het ondersteunen van startups. In totaal hebben daar al 9.000 startups van het programma geprofiteerd en werkt het bedrijf samen met 150 partners. Onder deze partners bevinden zich 70 incubators, startup accelerators, overheidsinstellingen en co-workingruimtes.

De meeste startups zijn afkomstig uit het onderwijs, IT-dienstverlening, IT-hardware en e-commerce. De Indiase leverancier geeft niet aan op welke sectoren het zich buiten de thuismarkt met het programma gaat richten.

Geïnteresseerde startups kunnen per direct een aanvraag indienen.

Tip: Zoho One release introduceert nieuwe apps, services en UI