min

Tags in dit artikel

, , ,

De kleine gele poppetjes rocken er op los! Na lang speculeren is Lego Rock Band vandaag met een persbericht door Warner Bros. Interactive aangekondigd.

Het spel zal ontwikkeld worden door Traveller’s Tales (TTgames), dat eerder verantwoordelijk was voor de andere Lego-games, in samenwerking met Harmonix. Backbone Entertainment en Foundation 9 zullen ook een steentje bijdragen.

In het spel zul je je eigen Lego-poppetjes kunnen aanmaken en deze in een band laten spelen, zoals vele andere dingen die je in Lego-stijl kunt verzinnen en maken. Er zullen veel bekende en een aantal fictieve plaatsen in het spel aanwezig zijn.
Het spel zou een ‘eenmalige multiplayerervaring’ worden, met het speelplezier, de humor en veelvoud van de klassieke Lego-games.

Ook zijn er al een aantal songs bekendgemaakt die speelbaar zullen zijn op Lego Rock Band. Dit zijn ‘Song 2’ van Blur, ‘So what’ van Pink, ‘The final countdown’ van Europe en ‘Boys and girls’ van Good Charlotte. Lego Rock Band ondersteunt de instrumenten van de andere Rock Band-games.