min

Tags in dit artikel

, , ,

De Sims 3, opvolger van een razend populair spel dat nog regelmatig met zijn uitbreidingen in de toptien van bestverkopende games staat, is af en heeft als releasedatum 2 juni meegekregen.

De Sims 3 zou in eerste instantie op 20 februari al in de winkels moeten liggen, Electronic Arts vond dat het meer tijd nodig had om een innovatieve campagne op te zetten voor het spel en heeft de datum dus opgeschoven.

De Sims is al sinds het eerste deel een simulator van het echte gezinsleven, je bouwt je eigen huis en verzorgt de mensen die erin wonen. Daarbij kun je vrijwel alles aanpassen, van kleding tot behang. De Sims zullen je gehoorzamen, als je ze tenminste goed verzorgt. In de Sims 3 heb je ook een ‘Create a Sim’-modus en verschillende doelen.

De Sims 3 moet voor 49,99 dollar van eigenaar verwisselen, de prijs in Nederland zal ongeveer hetzelfde bedragen in euro’s. De Collector’s Edition gaat 69,99 dollar kosten, deze bestaat uit: het spel, een Sims Plumbbob USB Drive, een exclusieve in-game sportauto, een cheatguide en een Sims Plumbbob-stickerpack.