2min

Tags in dit artikel

,

In deze negen minuten durende walkthrough van BioShock 2 die recentelijk is vrijgegeven, zit de spanning er weer flink in. Het lijkt dat ontwikkelaar 2K Marin geen problemen heeft gehad om de geweldige sfeer van de eerste BioShock te behouden.

In BioShock 2 speel je als Big Daddy, je kunt dus gebruik maken van de grote wapens waarover dit karakter beschikt. Je bent niet zomaar een Big Daddy, je bent de allereerste, daarom kun je ook plasmids gebruiken en zelf nadenken. Ook de Little Sisters zijn weer aanwezig, die je als Big Daddy kunt adopteren. Samen met je Little Sister kan je weer ADAM gaan verzamelen, wat nodig is voor de ontwikkeling van je personage.

Naast de gebruikelijke ongure wezens die er in Rapture rondlopen, loopt er ditmaal nog een ander onguur wezen rond, namelijk Big Sister. Big Sister zit zelf ook achter de Little Sisters aan. De video is ook ‘Hunting the Big Sister’ genoemd, waarschijnlijk gaat dit een grote rol spelen in BioShock 2, maar hierover is nog niets bekend.

Rapture, de wereld onderwater waar allebei de BioShock-spellen zich afspelen, is dit keer niet alleen van binnenuit te bezichtigen, je kunt nu ook naar buiten. Je kunt de oceaan die je van binnen regelmatig ziet nu ook echt in en ontdekken.

BioShock 2 moet in het vierde kwartaal van dit jaar uitkomen voor de Xbox 360 en pc, voor de PlayStation 3 staat het spel gepland voor eerste kwartaal van 2010.

De 9 minuten durende Bioshock 2 video.