1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

SEGA is vandaag met de aankondiging van Football Manager 2010 naar buiten gekomen. Het bedrijf kondigde het spel aan voor de pc en Mac, Football Manager Handheld 2010 werd aangekondigd voor de PlayStation Portable.

De voorloper van Football Manager 2010, vanzelfsprekend Football Manager 2009, werd erg positief ontvangen. Het spel heeft in het Verenigd Koninkrijk 22 weken op nummer 1 gestaan in de pc-verkooplijsten. Wereldwijd zijn er meer dan één miljoen exemplaren van het spel verkocht. Ook in Nederland en België deed het spel het goed, in beide landen samen stond het spel 25 weken in de top 10 van beste verkochte pc-spellen.

Natuurlijk komt een nieuw spel met een aantal vernieuwingen. Zo zal er in Football Manager 2010 een nieuw systeem voor wedstrijdtactiek zitten, een nieuw hulpmiddel voor wedstrijdanalyses, een nieuw uiterlijk en een nieuwe gebruikersinterface. Ook zijn er aanpassingen gedaan in de navigatie van het spel. Door middel van de nieuwe gegevensbewerking kun je nu ook divisies en competities toevoegen, zo kun je het spel actueel houden.

Op 30 oktober kunnen we aan de slag met het door Sports Interactive ontwikkelde en door SEGA uitgegeven Football Manager (Handheld) 2010.