1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

De PlayStation 3 Slim die onlangs werd aangekondigd op de GamesCom doet het nou al erg goed, de console is al zo vaak gepre-orderd dat hij uitverkocht dreigt te raken.

Bij de Amerikaanse tak van Amazon wordt al gewaarschuwd voor een te kort aan PlayStation 3’s. Ze verkopen bij Amazon nog maar één PlayStation 3 per huishouden, het gaat hier dan om de variant die 299 dollar kost. Amazon liet zelf het volgende weten: "Zoals je waarschijnlijk al weet, is de PlayStation 3 120GB erg gewild en zijn er tekorten in de Verenigde Staten. Om zoveel mogelijk klanten een kans te geven om een PlayStation 3 120GB te kopen, limiteren we het aantal PlayStation 3’s dat gekocht kan worden. Het resultaat is dat ieder huishouden één PlayStation 3 120GB mag kopen."

Gister maakte Amazon in Groot-Brittannië al bekend dat er veel belangstelling was voor de vernieuwde console. Ook daar werden de verkopen gelimiteerd, echter maar tot 5 per huishouden. Ook in Groot-Brittannië dreigt er een te kort te komen aan de console.