Sony heeft het goed gedaan tijdens Black Friday, de dag waarop vele Amerikanen traditioneel hun kerstpresentjes kopen. De PlayStation 3 ‘Black Friday’-bundel heeft het vooral goed gedaan, die waren namelijk al snel uitverkocht. De bundel bevatte een PlayStation 3 Slim (120 GB) inclusief twee games, namelijk Infamous en het Nederlandse Killzone 2.

Sony had verschillende kortingsacties in petto voor Black Friday, niet alleen de bovenstaande bundel. Het bleek echter dat de ‘Black Friday’-bundel uiteindelijk het beste verkocht. De bundel was $299,- voor de console inclusief de games, hier koopt men normaal gesproken alleen de losse PS3 Slim voor. Grote winkels zoals Amazon, BestBuy, GameStop en Walmart hadden de bundels in de verkoop en meldden al na 8 uur dat de gehele voorraad, online en in de winkels zelf, leeg was.

Op Amazon is de PlayStation 3 Slim weer een ’top-seller’ geworden en na de prijsverlaging van eerder dit jaar is de PlayStation 3 weer erg in trek bij de gamers. Waarschijnlijk zal Sony dan ook deze maand met goede cijfers eindigen.