1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Eidos heeft bevestigd dat de downloadable content voor Batman: Arkham Asylum vanaf zeventien september gratis is te downloaden voor de Xbox 360, PlayStation 3 en pc.

Dat de downloadable content voor het, zeer succesvolle, spel eraan zat te komen was al eerder bekend. In het menu van het spel was een zin te vinden waarin stond dat de downloadable content over een aantal dagen kwam. Het was nog niet bekend of de content ook voor de pc beschikbaar zou zijn. Dit is inmiddels bevestigd en de downloadable content zal gratis zijn en tegelijkertijd op alle drie de platformen te downloaden zijn. Wat de DLC inhoud is nog niet bekend.

Batman: Arkham Asylum kwam op 28 augustus uit voor de Xbox 360 en PlayStation 3. De versie voor de pc komt bij ons uit op 18 september, mogelijk is dus dat de content gelijk te downloaden is voor pc-gebruikers. Batman: Arkham Asylum werd door de pers wereldwijd erg positief ontvangen, het spel steeg in het Verenigd Koninkrijk bijvoorbeeld gelijk naar nummer één. Het spel kreeg zelfs een ‘Guinness World Record’ met de titel ‘Most Critically Acclaimed Superhero Game Ever’.