1 min

IT-dienstverlener g-company uit Hilversum gaat per direct verder onder de naam Xebia. De dienstverlening voor digitale werkplekken en Salesforce wordt vanaf nu onder deze naam voortgezet.

g-company werd in 2021 door Xebia overgenomen, maar werkte tot nu toe onder eigen naam. Door nu door te gaan als Xebia wil de specialist op het gebied van cloudgebaseerde werkplekken meer diensten uit het Xebia-portfolio gaan aanbieden.

Cloudwerkplekken en Salesforce

Het voormalige g-company is gespecialiseerd in de overgang naar eenvoudige, veilige en flexibele cloudgebaseerde werkplekken. De activiteiten worden na de integratie in Xebia via twee aparte units aangeboden. Een eerste unit richt zich op de cloudgebaseerde werkplekken met oplossingen en producten van onder meer Google Workspace, ChromeOS, monday.com en Freshworks.

De tweede unit richt zich als zelfstandig onderdeel binnen Xebia volledig op Salesforce. Deze unit moet klanten helpen bij het inrichten en toepassen van de Salesforce-oplossingen.

Uitbreiding Xebia-portfolio

Xebia ziet op zijn beurt met de naamsverandering nieuwe expertise aan zijn portfolio aan diensten worden toegevoegd. Hiermee kan het nog meer autoriteit bieden als een specialist voor digitale transitieprocessen.

Het bedrijf biedt diensten op het gebied van agile, DevOps, Data & AI, cloud, software development, security, quality assurance, low code en Microsoft Solutions. De specialist biedt voor deze terreinen ook diverse consultancy-, software- en trainingsdiensten.

Lees ook: Xebia neemt GetInData over