1 min

De ontwikkeling van het spel Hei$t is per direct stopgezet door Codemasters. Het spel was in ontwikkeling bij de ontwikkelaar inXile Entertainment en zou door Codemasters uitgegeven worden.

Het spel zou zich afspelen in 1969 en de speler zou spelen met een groep criminelen terwijl ze verschillende criminele activiteiten uitvoeren. Zoals het overvallen van banken. Het spel zou zich afspelen in San Francisco in Californië. Hei$t stond gepland om uit te komen voor de PlayStation 3, Xbox 360 en pc en zou draaien op de Unreal Engine 3. Het is mogelijk dat een andere uitgever interesse heeft in het project.

"Na een uitgebreide periode van ontwikkeling is Hei$t als project stopgezet en geschrapt van onze releaselijst." De ontwikkeling gaat terug tot 2007, wanneer het spel voor het eerst werd aangekondigd. De reden voor het stopzetten van de ontwikkeling van inXile Entertainment’s actie-titel is dat Codemasters zich meer wil gaan richten op "titels van hoge kwaliteit, die voor het grootste gedeelte intern ontwikkeld en geproduceerd worden", aldus een vertegenwoordiger van Codemasters tegenover CVG.