2min

Tags in dit artikel

, ,

IFS staat voortaan onder leiding van Mark Moffat. De nieuwe CEO neemt per direct het stokje over van Darren Roos, die verder gaat als voorzitter van de Raad van Bestuur.

Moffat was sinds juli 2022 werkzaam als Chief Customer Officer bij IFS. Voor zijn tijd bij de ERP-leverancier vervulde Moffat verschillende leidinggevende functies binnen PwC. IFS geeft aan dat er de afgelopen zes maanden is toegewerkt naar de benoeming van Moffat als algemeen directeur. Het bedrijf beschrijft de overgang als onderdeel van het opvolgproces van de Raad van Bestuur.

“Het is voor mij een grote eer om IFS te leiden, met de volgende fase van groei. Het bedrijf heeft stevige fundamenten om op voort te bouwen en we beschikken over de juiste elementen om onze strategie succesvol verder uit te voeren”, reageert Moffat. De nieuwe CEO wil vooral verder blijven inzetten op een “AI-gedreven product, een betrokken klantenbestand, een gemotiveerd partnerecosysteem en natuurlijk ons getalenteerd personeelsbestand”.

Van Roos naar Moffat

Door de benoeming van Moffat tot CEO gaat Roos verder als voorzitter van de Raad van Bestuur. Onder leiding van Roos verdrievoudigde de omzet van IFS en zette de ERP-leverancier in op het genereren van terugkerende omzet. “De markt biedt nog zoveel kansen. Vanuit de Raad van Bestuur zal ik samen met Mark en zijn team ervoor zorgen dat we die effectief benutten”, aldus Roos.

De nieuwe functie van Darren Roos betekent ook dat Jonas Persson, die de afgelopen tijd de voorzitter van de Raad van Bestuur was, vervangen wordt.

Tip: Update IFS Cloud biedt sectorspecifieke mogelijkheden