Battlefield 3 al meerdere jaren in ontwikkeling

Voormalig chief executive van DICE en studio manager van DICE Canada, Fredrik Liliegren, heeft bevestigd dat Battlefield 3 al drie jaar in ontwikkeling is bij de Zweedse ontwikkelstudio.

"Ik weet dat ze spraken aan de pc-kant over deBattlefield 3 al meerdere jaren in ontwikkeling volgende Battlefield. Na drie jaar hebben ze daar nog steeds niks van aangekondigd. Dus ik weet wat er aan komt, maar ik mag nog steeds niks zeggen, omdat ik in vertrouwen ben genomen", aldus Frederik Liliegren. "Wat de pc-versie betreft van Battlefield 3, denk ik echt dat het iedereen absoluut wegblaast. Ik kan niet zeggen wat het is, maar wel dat het iedereen verbaasd, want het is niet Call of Duty: Modern Warfare 2 voor de pc."

Battlefield 3 is tot op de dag van vandaag niet officieel aangekondigd. Executive van Electronic Arts, John Pleasants, bevestigde het feit dat het spel in ontwikkeling is. Hij zei: "Dat is een product dat er goed uitziet."

Liliegren is momenteel de CEO bij Antic Entertainment. Is gerust dat het spel, dat hij alleen voor de pc heeft gekend, veel gaat laten zien. Ook ziet Liliegren Battlefield 3 voor de pc als geduchte concurrent voor Modern Warfare 2 op het gebied van multiplayer.

Bron:Eurogamer