1 min

Sinds gisteren is update 10.6.3 te downloaden voor Apple’s Snow Leopard. De update zorgt ervoor dat een groot aantal problemen wordt verholpen. De update is hier te downloaden, maar kan uiteraard ook via ‘Software Update’ worden binnengehaald.

De patch is maar liefst goed voor het verhelpen van 48 problemen in Snow Leopard, maar pas op, de patch is wel tussen de 700 en 800MB groot. Als je de update download via de geïntegreerde software updater is het bestand echter een stuk kleiner. Naast het verhelpen van de 48 problemen zorgt de patch er ook voor dat er niet minder dan 92 beveiligingslekken worden gedicht.

Onder andere problemen met USB-invoerapparaten van externe fabrikanten, compatibiliteitsproblemen met OpenGL-programma’s en compatibiliteitsproblemen met Windows zijn verbeterd. Daarnaast zijn volgens Apple ook de afdrukprestaties betrouwbaarder geworden en zijn de prestaties beter bij het uitvoeren van Logic Pro 9 en Main Stage 2 in de 64-bits modus.

De complete lijst met verbeteringen door middel van de patch is hier te bekijken. De Mac OS X v10.6.3-update bevat ook de verbeteringen van de 10.6.2- én de 10.6.1-update.