1 min

Tags in dit artikel

, , ,

In 2011 zal er een online F2P (free to play) spel uitkomen over Michael Jackson, er is echter wel een betaalfunctie maar die is niet verplicht, dat is voor extra’s. Het spel zal "Planet Michael" gaan heten, elk stukje in het spel is gebaseerd op een album van de popster.

Op de planeet zullen verschillende bekende gebieden zijn, al deze gebieden zijn gebaseerd op de beroemde videoclips van de artiest. Er zal ook een mogelijkheid zijn dat je kleding voor je avatar kunt kopen voor echt geld. Er wordt onder andere veel aandacht besteed aan de goede doelen waar Michael Jackson zich vooral voor inzette. Het spel moet een beetje gaan lijken op World Of Warcraft, maar dan zonder geweld, je zal moeten strijden tegen andere online spelers door tegen elkaar te dansen.

Het spel wordt gemaakt door studio MindArk en zal worden uitgegeven door SEE Virtual Worlds. "Gedurende zijn lange carrière was de King of Pop bekend om zijn vooruitstrevende bijdragen aan muziek, dans, mode, entertainment en liefdadigheid en het is voor ons belangrijk om dat allemaal in de game te verwerken" aldus Martin Biallas, CEO van SEE Virtual Worlds.