1 min

Tags in dit artikel

, ,

De meeste mensen met een iPhone of Android-toestel zullen het spel Angry Birds wel kennen, door dit spel willen meer game-ontwikkelaars zich op de mobiele sector gaan richten. Game-ontwikkelaar PopCap zou ondertussen al bezig zijn met een aantal games voor Android-toestellen.

In een korte tijd is de game Angry Birds maarliefst 30 miljoen keer gedownload door iPhone- en Androidgebruikers. Door deze flinke cijfers hebben populaire game-ontwikkelaars actie ondernomen en zijn ook bezig mobiele games te ontwikkelen.

PopCap zou momenteel bezig zijn met Plants vs Zombies en Peggle voor de Android telefoons, deze games zijn eerder al verschenen voor de iPhone. PopCap heeft dit inmiddels ook officieel bevestigd en naar verwachting zal het ook niet lang meer duren totdat deze games in de Android-market beschikbaar zijn. De grote vraag blijft echter of ze geld gaan vragen voor de games of dat ze net als Rovio met een gratis versie komen welke gevuld wordt met advertenties, zoals Rovio bij Angry Birds heeft gedaan.