Sony krijgt toegang tot Paypal account hacker

Een Amerikaanse rechter heeft besloten dat Sony toegang dient te krijgen tot de Paypal account van hacker George Hotzen, ook mag Sony het betalingsverkeer doorspitten om op deze manier zoveel mogelijk mensen te kunnen identificeren, die mogelijk in het bezit zijn van zijn software.

Sony krijgt toegang tot Paypal account hackerEerder lukte het Sony ook al om via de rechter gegevens van Twitter en Youtube los te peuteren. Nu is het Sony dus ook gelukt om inzage te krijgen in het PayPal account, welke gelinkt is aan het Gmail adres van George Hotz. Het gaat hierbij om gegevens uit de periode van 1 januari 2009 tot 1 februari 2011. Sony claimt dat Hotz donaties ontving voor zijn werkzaamheden en hoopt met deze informatie dit te kunnen bewijzen.

Sony en George Hotz zijn al langere tijd verwikkeld in een rechtzaak. George Hotz leek machteloos te staan tegen het miljarden bedrijf Sony maar ontving in zijn strijd tegen Sony veel donaties. Vooralsnog lijkt Sony aan de winnende hand te zijn nadat zij al meerdere malen hun wensen in vervulling zagen gaan bij de rechter. Zo kregen zij, zoals eerder vermeld, het voor elkaar om gegevens van Youtube, Twitter en nu ook PayPal inzichtelijk te krijgen.

Bron:Wired