1 min Applications

Windows Phone 7 mango update screenshots uitgelekt

De nieuwe aankomende update van Windows Phone 7 draagt de naam Mango en wordt dit najaar nog verwacht. Uit een podcast van Windows Phone Dev zijn weer wat nieuwe functies naar voren gekomen en ook zijn er wat screenshots uitgelekt.

Windows Phone 7 mango update screenshots uitgelektUitgaande van de podcast en de screenshots kunnen we er vanuit gaan dat Windows Phone 7 straks ondersteuning zal bieden aan FaceBook Chat en Office 365. Daarnaast wordt de integratie van Xbox Live flink uitgebreid. Zo zou het onder meer mogelijk moeten worden om te synchroniseren met Xbox Live.

Eerder werd al bekend dat de Live Messenger op Windows Phone flink zal zijn verbeterd, daarnaast is er een nieuw chatprogramma te vinden, waarop ook Facebook chat staat vermeld.

Ook de zoekmachine van het mobiele besturingssysteem krijgt een flinke update, zo zal het makkelijker worden te zoek in de Marketplace en te filteren op bijvoorbeeld apps, muziek of afbeeldingen. Ook lijkt het erop dat er een dienst komt die lijkt op Google goggles, waarmee gezocht kan worden door het maken van een foto, deze variant heet echter Bing Vision.

Bron:WPDevpodcast