Micrsoft heeft laten weten dat zij klaar zijn met het ontwikkelen van de Mango-update voor alle smartphones met daarop Windows Phone 7. Iedereen met een Windows Phone smartphone zou nu in staat zijn om te updaten naar de nieuwe Mango-versie.

Microsoft heeft laten weten dat het hier gaat om alle modellen met daarop Windows Phone 7. Zo ook de minder exclusieve smartphones en instapmodellen met een prijs van onder de 200 euro. Afgelopen week werden bij veel modellen al een update aangeboden. In deze week zal Microsoft ook de laatste modellen op de hoogte stellen van de nieuwe beschikbare update voor het besturingssysteem.

Microsoft brengt met deze update Windows Phone naar een hoger plan en brengt een stuk meer stabiliteit en features. Hierdoor voelt het besturingssysteem direct een stuk volwassener aan en lijkt nu eindelijk de strijd aan te kunnen gaan met concurrerende besturingssysteems als iOS en Android. Wil je meer informatie over de nieuwe versie van Windows Phone dan kan je dat terug lezen in onze review over Windows Phone 7.5 Mango waarin wij het besturingssysteem uitgebreid onder de loep nemen.