Ontwikkelaar Gearbox gaat haar trouwe fans een extraatje aanbieden. Ben je namelijk een First Access-clublid dan zal je van Gearbox een gratis DLC-pakket ontvangen voor Duke Nukem Forever. Wat er precies in deze DLC zit is nog onbekend.

Daarnaast kunnen leden van de First Acces Club vanaf vandaag een exclusieve demo van Duke Nukem Forever downloaden. Steve Gibson van Gearbox liet tegenover de journalisten van website Joystiq weten dat de DLC uitkomt "wanneer deze klaar is." Dit is natuurlijk een behoorlijk dubbelzinnige uitspraak wanneer je kijkt naar het ontwikkeltraject van Duke Nukem Forever. Wat er precies in de DLC zit is werd niet bekend gemaakt door noch Gibson noch Gearbox.

Volgens Jon ST. Jonh, stemacteur van Duke Nukem, zou de DLC onder andere bestaan uit add-ons en features die iets met zingen te maken hebben. Deze uitspraak werd echter nog niet door iemand officieel bevestigd. Wanneer je de DLC ook gratis wilt kan je dit op twee manieren doen. Lid worden van de First Access Club wordt je namelijk door middel van een Game of the Year-editie van Borderlands te kopen of door Duke Nukem Forever in de voorverkoop te bestellen.