Ontwikkelaar Gearbox is van plan Duke nog wat langer in leven te houden. In een interview heeft Randy Pitchford bevestigd dat er nog een toekomst voor Duke is na Duke Nukem Forever.

Pitchford laat weten dat hij met ontwikkelstudio Gearbox de Duke Nukem-franchise overkocht van 3D Realms met de gedachte de franchise door te zetten. Toch wil Pitchford eerst afwachten hoe het nieuwste deel, Duke Nukem Forever, ontvangen wordt onder de gamers. Wel verzekert Gearbox dat dit niet het laatste zal zijn dat we van Duke zullen horen en dat er dus zeker leven is na Duke Nukem Forever. Dat zou dus kunnen betekenen dat er ook nog downloadable content komt voor Duke Nukem Forever.

Als extra promotie heeft de ontwikkelaar een aparte website gelanceerd. We weten inmiddels dat Duke een echte vent is en daarom sluit de website daar goed op aan. Door te laten zien dat je met een wapen over weg kan gaan zal het vrouwelijk schoon voor je uit de kleren gaan in een potje strippoker met wapens. Wil jij deze dames in hun hempje laten staan? Dan kan dat hier. Let wel op of je baas niet mee staat te kijken wanneer je de NSFW-versie kiest!